Konya Beyşehir'de evi ve üzerinden uyuşturucu çıkan şahıs gözaltına alındı

Konya Beyşehir'de evi ve üzerinden uyuşturucu çıkan şahıs gözaltına alındı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, polisin çalışmalarında üzerinden metamfetamin ve evinden uyuşturucu haplarla menşei tespit edilemeyen uyuşturucu madde çıkan şüpheli gözaltına alındı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, polisin çalışmalarında üzerinden ve ikametinden uyuşturucu madde çıkan 1 kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Hacıakif Mahallesi'nde devriye görevlerini ifa ettiği sırada şüphelendikleri S.N.'nin üzerinde arama yaptı.

Üst aramasında üzerinde bir miktar metamfetamin uyuşturucu madde bulunan şüphelinin savcılıktan arama kararına istinaden ikametinde yapılan aramada da uyuşturucu haplar ve bir miktar menşei tespit edilemeyen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ekipler uyuşturucu maddelere el koyarken, S.N.'nin gözaltına alınarak emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.