Konya Beyşehir’de durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı! Gözaltıların suç dosyası kabarık

Konya Beyşehir’de durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı! Gözaltıların suç dosyası kabarık

Konya Beyşehir'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir araçta 23 adet sentetik uyuşturucu hap, 0,24 gram daralı kokain maddesi, 1,80 gram daralı metamfetamin madde ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişinin çok sayıda suç kaydı var

Konya'nın Beyşehir ilçesinde polis ekiplerince uyuşturucu madde ticaretinin önüne geçilmesine yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ile Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin koordineli olarak yürüttüğü çalışma neticesinde 42 AHS 465 plakalı araç Beyşehir ilçe girişinde ekiplerce durduruldu.

GÖZALTINA ALINAN 2 KİŞİNİN 43 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Araçta yapılan aramada 23 adet sentetik uyuşturucu hap, 0,24 gram daralı kokain maddesi, 1,80 gram daralı metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan araçtaki şüphelilerden V.K.'nin 19, C.K.'nın ise 24 farklı suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Şüphelilerin İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanması sonrasında adliyeye sevk edileceği bilgisi verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.