Konya Beyşehir’de bilim fuarı açıldı

Konya Beyşehir’de bilim fuarı açıldı

Konya'nın Beyşehir ilçesi Fetullah Bayır Fen Lisesi'nde açılan bilim fuarı ilgi gördü

Konya'nın Beyşehir ilçesinde açılışı gerçekleştirilen bilim fuarında Fetullah Bayır Fen Lisesi'nce hazırlanan proje ve bilimsel çalışmaları ilgi gördü.

Beyşehir Fetullah Bayır Fen Lisesi'nde bilim fuarının açılışı yapıldı. Okul Müdürü İrfan Karabacak açılışta yaptığı konuşmada, 27 projenin sergilendiği fuarda okulda görev yapan tüm öğretmen ve öğrenim gören öğrencilerin yer aldığını hatırlatarak, "Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte bu projelerde Bilim Fuarı yürütücüsü Emre Gümüşok hocamızın emekleri çok büyük. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra davetliler okulda öğrenim gören öğrencilerin geliştirdiği dron çalışmasını ilgiyle takip ederken, ardından fuarın açılışı gerçekleştirildi. Katılımcılar ve protokol daha sonra fuarı gezerek öğretmen ve öğrencilerden hazırlanan projeler hakkında bilgiler aldı.

Açılışa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri ile davetliler katıldı.

Konya Beyşehir’de bilim fuarı açıldı

Konya Beyşehir’de bilim fuarı açıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.