Konya BB Başkanı Altay'ın deprem bölgesinden gelen anlık fotoğrafı beğeni topladı

Konya BB Başkanı Altay'ın deprem bölgesinden gelen anlık fotoğrafı beğeni topladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın, depremin ilk gününden itibaren gecesini gündüzüne katarak görev yaptığı Hatay'da yorgunluktan bir anlık içi geçti. Başkan Altay'ın o an çekilen fotoğrafına sosyal medyada beğeni yağdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Konya Valisi Vahdettin Özkan ile birlikte deprem bölgesi Hatay'da görevlendirilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilk günden beri yoğun bir mesai yapıyor.

Konya tüm imkanları ile deprem bölgesinde! 3

Türkiye'nin yaşadığı en büyük felaketlerden biri olan depremin hemen ardından Hatay’a giderek çalışmalarını sürdüren Başkan Uğur İbrahim Altay, bölgede Konya Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin 492 araç ve bin 820 personelini koordine ediyor.

Konya tüm imkanları ile deprem bölgesinde! 6

BAŞKAN ALTAY'IN YORGUN FOTOĞRAFI YÜREKLERE DOKUNDU

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde ağır yıkım ve can kayıplarına neden olan depremlerin ardından Konya ekiplerinin Hatay'da yürüttüğü çalışmaları, gecesini gündüzüne katarak bizzat koordine eden Uğur İbrahim Altay'ın güneşi görünce yorgunluktan içi geçti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Mustafa Akış, "Her şeyden öte dertli bir kalbi var. Gece gündüz uyumadan dinlenmeden burada çalışıyor. Konuşuyorduk, bir baktım uyumuş" diyerek paylaştığı fotoğraf sosyal medyada binlerce paylaşım ve beğeni aldı.

İşte Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'ın o fotoğrafı:

Resim

Konya tüm imkanları ile deprem bölgesinde! 1

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.