Konya BB Başkanı Altay'dan Togg ile ilk sürüş deneyimi! Gülümseten diyalog kamerada

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye'nin otomobili Togg ile ilk sürüş deneyimini gerçekleştirdi. Başkan Altay'a Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı eşlik etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye'nin otomobili Togg ile ilk sürüş deneyimini Ankara'da gerçekleştirdi. Başkan Altay'a Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı eşlik etti.

"KONYAMIZA DA BİR TANE BEKLİYORUZ"

Konya Milletvekili Selman Özboyacı'nın, Togg'u kullanırken görüntülediği Başkan Altay, "Maşallah hayırlı olsun memleketimize. Dışarıdan bakınca etkileyici bir araç olduğunu biliyorduk ama sürüş deneyimi inanılmaz. Özellikle sporda arabanın ilk hızlanması müthiş ve çok keyif veren bir araç olmuş. Sayın bakanımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah en kısa sürede Konyamıza da bir tane bekliyoruz" dedi.

"BEN SIĞIYORSAM O ARAÇ BÜYÜKTÜR"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un ilk Togg deneyimini anlatarak, aracın genişliğine dikkat çekti.

Arka koltuktan yolculuğa eşlik eden Bakan Varank ise, "Mehmet Ersoy bakanımız aracı kullanmış beni aradı, 'Sayın bakanım bir araca ben sığıyorsam o araç büyüktür. Ben bu araca sığdım kullandım gerçekten içi çok ferah bir araç" dedi" diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda ise, "İlk Togg deneyimimizi bakanımız Mustafa Varank nezaretinde gerçekleştirdik. Yerli otomobil hayalimizi gerçeğe dönüştüren Cumhurbaşkanımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.