Konya BB Başkanı Altay'dan 28 Mayıs açıklaması! Seçim sonuçları göstermiştir ki...

Konya BB Başkanı Altay'dan 28 Mayıs açıklaması! Seçim sonuçları göstermiştir ki...

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turuna ilişkin,"28 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı için tekrar sandığa giderek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecek, bunun için daha çok çalışacağız" dedi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. tura kaldığının YSK tarafından açıklanmasının ardından, seçim sonuçlarının 14 Mayıs'ta en yüksek oyu alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye duyulan güveni ortaya koyduğuna işaret ederek, açıklamalarda bulundu. Başkan Altay, "28 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı için tekrar sandığa giderek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecek, bunun için daha çok çalışacağız" dedi.

"MİLLETİMİZİN İLK TUR TERCİHİ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Değerli hemşehrilerim, Ülke olarak yaşadığımız seçim sürecinde iki hafta sonra Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimini yapacağız. Milletimizin ilk tur tercihi başımızın üstündedir. Dün yapılan seçim sonuçları göstermiştir ki, milletimiz en yüksek oyu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’ye ve Cumhur İttifakımıza vererek güvenini ortaya koymuştur.

"HER İKİ KİŞİDEN BİRİ CUMHURBAŞKANIMIZA OY VERDİ"

Her iki kişiden biri Cumhurbaşkanımıza oy vermiş Cumhur İttifakımız TBMM’de çoğunluğu sağlamıştır. Başta hemşehrilerime ve aziz milletimize gösterdikleri demokratik tercihlerinden dolayı teşekkür ederim.

YENİ DÖNEM MİLLETVEKİLLERİNE: ALLAH HAYIRLI ETSİN

Seçim sonuçlarının hayırlar getirmesi duam ile, önceki dönemde hizmet eden milletvekillerimize, milletvekili adayı olup seçilemeyen arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarımıza, YSK görevlilerimize, sandık görevlilerimize ve destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Yeni dönemde milletvekili seçilen yol arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, Allah hayırlı etsin.

"DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

28 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı için tekrar sandığa giderek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecek, bunun için daha çok çalışacağız. Akşamınız hayırlı olsun.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.