Konya BB Başkanı Altay Şelçuklu Şehit Ufuk Baysan Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti

Konya BB Başkanı Altay Şelçuklu Şehit Ufuk Baysan Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti

Selçuklu Şehit Ufuk Baysan Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle buluşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında gençlerimizin büyük rolü olacağı yadsınamaz bir gerçek" dedi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasının ardından okul ziyaretlerine devam ediyor. Selçuklu Şehit Ufuk Baysan Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle buluşan Başkan Altay, güçlü ve büyük Türkiye için eğitimin önemine dikkat çekti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Şehit Ufuk Baysan Anadolu Lisesi’nde sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Başkan Altay, gençlerle bir araya gelmeyi önemsediklerini ve fırsat buldukça onların enerjisinden istifade ettiklerini ifade etti.

"BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN İNŞASINDA GENÇLERİMİZİN ROLÜ BÜYÜK OLACAK"

Öğrencilere yeni eğitim ve öğretim döneminde başarılar dileyen Başkan Altay, “Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında gençlerimizin büyük rolü olacağı yadsınamaz bir gerçek. Biz de eğitim camiası ve yerel yönetimler el ele verip kaliteli bir eğitim imkânı sunarak onların yeniliğe açık, kendine güvenen, araştırmacı ruha sahip, milli ve manevi değerlerin bilincinde bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ömrünü insan yetiştirmeye adayan öğretmenlerimiz de çok kutsal bir görev ifa ediyor. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.