Konya BB Başkanı Altay İzmir'deki Konyalılarla buluşacak

Konya BB Başkanı Altay İzmir'deki Konyalılarla buluşacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İzmir'de hizmet yürüten Konyalılar Federasyonu'nun daveti üzerine; İzmir'de yaşayan hemşehrileri ve Konyalı köy ve kasaba derneklerinin yöneticileri ile 7 Mayıs Pazar günü buluşacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İzmir'de hizmet yürüten Konyalılar Federasyonu'nun daveti üzerine; İzmir'de yaşayan hemşehrileri ve Konyalı köy ve kasaba derneklerinin yöneticileri ile, 7 Mayıs Pazar günü bir araya gelecek.

"HEMŞEHRİ BULUŞMALARI YAŞAMA SEVİNCİMİZİ ARTIRIYOR"

Konyalılar Federasyonu başkanı Yusuf Devebacak, "Başka şehirlerde yaşasak da Konyalı olmayı, Konyalı kalmayı, gözümüz nurumuz Konya'yı tanıtmayı hedefimiz olarak seçtik. Biz Konyalılar Mevlana'nın izinden, vatanımızın dizinden ayrılmadan yolumuza devam ediyor, ahde vefaya önem veriyoruz. Doyduğumuz ve doğduğumuz kentlere sahip çıkmaya, ekonomik, sosyal ve kültürel katkılar koymaya özen gösteriyoruz. Kurduğumuz gönül köprüsü ile, Konyalıları bir araya getirmek, onları bir kez daha buluşturmak istedik. Başkan Altay'a bu vesile ile, ilgi ve teşrifleri için çok teşekkür ediyorum. Güç olsun, birlik olsun. Konya'dan İzmir'e, İzmir'den Konya'ya selam olsun diyerek; tüm hemşehrilerimizi, eş ve dostlarımızı buluşmamıza bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

BULUŞMAYA YOĞUN BİR KATILIM BEKLENİYOR

Konyalılar Federasyonunun organize ettiği ve Başkan Altay'ın katılımı ile gerçekleşecek olan 3. Konyalılar buluşması İzmir Buca Heykelde bulunan Hancı Kafede yapılacak. Buluşmaya Konya ilçeleri belediye başkanları, siyasiler ve devlet erkanları, STK'lar ile birlikte yoğun bir hemşehri katılımı bekleniyor.

3-konyalilar-bulusmasi-2023.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.