Konya BB Başkanı Altay İspanya'dan duyurdu! Dünya Belediyeler Birliği Başkanı oluyor

Konya BB Başkanı Altay İspanya'dan duyurdu! Dünya Belediyeler Birliği Başkanı oluyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Allah nasip ederse bugün Sevilla’da 270.000 üyesi bulunan Dünyanın en büyük yerel yönetim teşkilatı, Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığını alacağız" diyerek duyurdu

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG) Eş Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, UCLG Yönetim Kurulu Toplantısı kapsamında düzenlenen Akdeniz Kentsel Göç Forumu’na katıldı.

Uğur İbrahim Altay aynı zamanda Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanlığı, Dünya Belediyeler Birliği Eş Başkanlığı, Tarihi Şehirler Birliği Başkan Yardımcılığı, İslam Başkentleri ve Şehirleri Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Anadolu Medeniyetleri Belediyeler Birliği Başkanlığı, Tarım Şehirleri Birliği Başkanlığı ve Konya Belediyeler Birliği Başkanlığını yürütüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla haberi duyurdu.

Altay paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Allah nasip ederse bugün Sevilla’da 270.000 üyesi bulunan Dünyanın en büyük yerel yönetim teşkilatı, Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığını alacağız.

Ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye gayret edeceğiz.

Allah yardımcımız olsun. Dua beklerim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.