Konya BB Başkanı Altay eski belediye civarındaki iş merkezleri esnafını ziyaret etti

Konya BB Başkanı Altay eski belediye civarındaki iş merkezleri esnafını ziyaret etti

Başkan Altay, Konya'nın önemli ticaret merkezlerinden iş merkezlerinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek 2. turda da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek istedi. 14 Mayıs öncesi Davutoğlu ekibini kovan esnafın Altay'la hasbihali dikkat çekti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin önemli ticaret merkezlerinden olan eski belediye civarındaki iş merkezlerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hasbihal etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, eski belediye civarındaki iş merkezlerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Konya’da ticaretin ve alışverişin kalbinin attığı önemli merkezlerin başında bu iş merkezleri geldiğini ifade eden Başkan Altay, esnafları ve Konyalı vatandaşları ziyaret ederek hasbihal etme fırsatı bulduklarını söyledi.

Konya’nın 14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı ve 28 Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı’na her zaman olduğu gibi yine büyük bir destek verdiğinin altını çizen Başkan Altay, “Seçimler ikinci tura kalsa da Konyalıların desteğiyle 28 Mayıs’ta bu kez daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğimizden şüphem yok. Konya olarak bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizde. Üreterek, istihdam sağlayarak şehrimizin gelişimine katkı sağlayan ve bizlere her zaman desteklerini sürdüren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AYNI ÇARŞIDA DAVUTOĞLU EKİBİ KOVULMUŞTU

Öte yandan aynı iş merkezlerinde 14 Mayıs seçimleri öncesi esnaf ziyareti yapan Gelecek Partisi Konya teşkilatı sert tepki ile karşılaşmıştı. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun memleketinde esnafları dolaşan partililer büyük bir şok yaşadı.

'SELO'YA ÖZGÜRLÜK İSTEYENLER BİZDEN DEĞİL'

Davutoğlu'nun da içinde yer aldığı koalisyonun HDP ve PKK ile işbirliği yapmasına tepki gösteren esnaf Gelecek Partilileri, "PKK ile işbirliği yapanlar, Selo'ya özgürlük isteyenler bizden değil. PKK'yla iş tutanlar defolun gidin. Sonuna kadar reis, ölümüne reis" diye bağırarak tepkilerini gösterdi. Esnaf partilileri "Ne işiniz var burada?" diyerek çarşıdan kovmuştu.

Ahmet Davutoğlu, geçmişteki bir konuşmasında, "Anadolu'ya çıkarım ve sadece 'Esselamun Aleyküm' derim, bütün Anadolu'yu ayağa kaldırırım. Kimse engel olamaz" demişti. Partisi, memleketi Konya'da terör örgütleriyle kurulan ittifaktan dolayı tepkilerin odağı oluyor.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.