Konya Bakırcılar Odası'ndan Türkiye Sakatlar Derneği Şubesine 4 tekerlekli sandalye hediye

Konya Bakırcılar Odası'ndan Türkiye Sakatlar Derneği Şubesine 4 tekerlekli sandalye hediye

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve bazı yönetim Kurulu üyeleri örnek bir davranış göstererek, Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesine şahsi olarak 4 tekerlekli sandalye hediye etti.

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve oda yönetim Kurulu üyeleri Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesi'ni ziyaret ederek, 4 tekerlekli sandalye hediye etti.

"HER SAĞLAM KİŞİ POTANSİYEL BİR ENGELLİ"

Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ile yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Sönmez, Osman Ayan ve Ramazan Kılıç Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesine şahsi olarak birer tekerlekli sandalye hediye etti. Başkan İbrahim Işık, "Her sağlam kişi potansiyel bir engelli düşüncesiyle hareket edip hayatımıza ona göre yön vermeliyiz. Bizde bu düşünce ile yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla şahsi olarak birer tekerlekli sandalye almaya karar verdik. İnşallah ihtiyaç sahibi kardeşlerimize bir nebze faydamız olur. Burada Dernek Başkanımız Ahmet Mıhçının çalışmalarını da taktirle izliyoruz. Kendisi ve engelli kardeşlerimiz için yapılacak ne olursa elimizden geldiğince onların her anlamda yanında olacağız" dedi.

"KAPI KAPI GEZİP BAĞIŞ TOPLAYAN BİR KURUM DEĞİLİZ"

Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesi Başkanı Ahmet Mıhçı ise, Işık ve arkadaşlarının yaptığı bu yardımdan dolayı teşekkür etti. Başkan Mıhçı, "Biz para toplayan yada kapı kapı gezip bağış toplayan bir kurum değiliz. Bize bağışta bulunmak isteyen doğrudan teminle bize gelebilirler. Her tekerlekli sandalye evinde kapalı kalan bir engellimiz için dışarı açılan bir kapı hayata tutunma sebebidir. Bu anlamda sevgili başkan ışık ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.