Konya Bakırcılar Odası'ndan Karatay Zabıtasına teşekkür ziyareti

Konya Bakırcılar Odası'ndan Karatay Zabıtasına teşekkür ziyareti

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve Danışma Kurulu Üyesi Bayram Çelik, Karatay Belediyesi Zabıta Müdürü Zeki Gökmenoğlu'nu ziyaret ederek, pandemi sürecinde zabıtanın esnafın yanında olmasından dolayı teşekkür etti

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve Danışma Kurulu Üyesi Bayram Çelik, Karatay Belediyesi Zabıta Müdürü Zeki Gökmenoğlu ve zabıta memurlarını ziyaret ederek, pandemi sürecinde zabıtanın esnafın yanında olması ve her türlü konuda yardımcı olmasından dolayı teşekkür etti.

Karatay Belediyesi Zabıta Müdürü Zeki Gökmenoğlu Konya Bakırcılar Odasının ziyaretinden memnun kaldıklarını kaydederek, “Karatay Zabıta müdürlüğü olarak her zaman esnafımızın ve sanatkârlarımızın yanında olduk. Olmaya da devam ediyoruz. Pandemi döneminde de esnaf ve sanatkârlarımızın her türlü sorunlarının çözümü için elimizden geleni yaptık. Bizlerin tek isteği esnaf ve sanatkârlarımızın kurallara uymasıdır. Konya Bakırcılar Odasının ziyaretinden memnun olduk. Bu ziyaretlerinden dolayı da teşekkür ederiz” dedi.

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık Karatay Zabıta Müdürüne esnaf ve sanatkârlara desteğinden dolayı teşekkür ederek, “Bizlerin yanında olan ve her türlü desteği veren, pandemi sürecinde sorunlarımızın çözümüne katkı sunarak elinden gelini yapan Zabıta Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Her işlerinde kolaylıklar diliyoruz” diye konuştu.

Konuşmanın sonunda Karatay Zabıta Müdürü Zeki Gökmenoğlu’na, Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ziyaretin anısına bir tablo hediye etti.

Etiketler :