Konya-Antalya yolunda son durum! Saat 14.00'te başladı

Konya-Antalya yolunda son durum! Saat 14.00'te başladı

Konya'yı Antalya'ya bağlayan Seydişehir-Akseki arasındaki Alacabel'de kar kalınlığı bir metreye yaklaştı. Gece saatlerinden itibaren çekici türü araçların geçişine izin verilmeyen yol, saat 14.00 itibariyle tamamen trafiğe açıldı

Konya'yı Antalya'ya bağlayan Seydişehir-Akseki karayolunda dün başlayan kar yağışı etkisini sürdürürken, Alacabel bölgesinde kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinden Akseki'nin Yarpuz Mahallesi'ne kadar olan bölümde dün akşam saat 20.00’den bu yana kar yağışı devam ediyor. 1825 rakımlı Alacabel'de gece saatlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, Karayolları ekipleri de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yol yeniden trafiğe açıldı

Kar yağışı ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin yer yer sıfıra kadar düştüğü bölgede gece saat 20.00'den itibaren tırların geçişine izin verilmezken, yol bugün saat 14.00 itibariyle tüm araçların geçişine açıldı.

Konya Emniyet Müdürdüğü Trafik Şube'den yapılan açıklamada, "Hava Muhalefeti; 09.02.2022 günü Saat: 01.00 de Yoğun kar yağışından dolayı 36.Şube Karayolları talebi doğrultusunda Şeydisehir Konya yolu çekici türü araç trafiğine kapatılmıştı; Saat: 14:00 itibariyle bütün araçlara yol trafiğe açılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.