Konya - Antalya yolunda mahsur kalan sürücülere kumanya

Konya - Antalya yolunda mahsur kalan sürücülere kumanya

Konya - Antalya karayolundaki kar ve buzlanma nedeniyle mahsur kalan sürücülere, Türk Kızılayı Seydişehir Şube Başkanlığınca kumanya ikram edildi

Konya Seydişehir-Antalya karayolundaki kar nedeniyle mahsur kalan sürücülere, Türk Kızılayı Seydişehir Şube Başkanlığınca kumanya dağıtıldı.

Seydişehir-Antalya karayolunun 1825 rakımlı Alacabel Mevkiinde etkili olan kar yağışı ve tipi, nedeniyle çok sayıda araç mahsur kaldı.

Yolda devam eden kar temizleme çalışmaları nedeniyle ilerlemekte güçlük çeken araçlardaki vatandaşlara Seydişehir Kızılay Şubesi Başkanlığı tarafından kumanya dağıtıldı.

kk.jpg

Kızılay ilçe koordinatörü Tevfik Balcı, kar yağışı nedeniyle yolda bekleyen sürücülere ve yolculara yiyecek, su gibi paketlenmiş kumanya ikramında bulunduklarını ifade etti.

Balcı, "İmkanlarımız ölçüsünde yolda kalan araçlarımıza kumanya dağıtımı gerçekleştirdik. Türk Kızılayı gönüllü gençlerimiz yolda mahsur kalan vatandaşlarımıza yardım etmek için canla başla görev başındalar. Vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz. Yolda kalan vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.