Konya Antalya yolunda kar kalınlığı 15 santime ulaştı!

Konya Antalya yolunda kar kalınlığı 15 santime ulaştı!

Konya - Antalya kara yolunda akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sürüyor. Akseki Seydişehir arasındaki Alacabel'de kar kalınlığı 15 santime ulaştı, ekipler yolun trafiğe açık kalması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Konya - Antalya kara yolunun Alacabel mevkiinde akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı devam ediyor. Kar kalınlığının 15 santimi aştığı bölgede ekipler kar kürüme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir Karayolu’nun 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde gece akşam saatlerinde başlayan kar yağışı aralıksız olarak devam ediyor.

Kar yağışının Akseki’nin Yarpuz Mahallesinden itibaren etkili olduğu ve Konya’nın Seydişehir ilçesine kadar etkisini sürdürdüğü öğrenildi. 

Bölgede kar kalınlığının 15 santimetreye ulaştığı kaydedilirken, Karayolları Alacabel Ekibi çok sayıda iş makinesi ile kar kürüme ve tuzlama çalışması yaparak yolun trafiğe açık tutulmasını sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.