Konya-Ankara karayolunu kullanacaklar dikkat! 12 gün sürecek

Konya-Ankara karayolunu kullanacaklar dikkat! 12 gün sürecek

Konya - Ankara karayolu, 12 gün boyunca tek şeritte seyredecek!

Konya - Ankara karayolu, 25 - 30. kilometre arasında gerçekleştirilecek üstyapı çalışmaları nedeniyle 25 Ekim 2023 tarihinden itibaren 12 gün boyunca trafiğe kapatılacak. Karayolları 35. Şube Şefliği tarafından yürütülecek bu önemli çalışma, sürücüler ve yol kullanıcıları için geçici düzenlemeleri de beraberinde getiriyor.

Konya-Cihanbeyli istikameti trafiğe kapatılacak

Üstyapı çalışmaları sırasında, Konya - Cihanbeyli istikameti trafiğe kapatılarak, trafiğin Cihanbeyli - Konya istikametine gidiş-geliş olarak düzenleneceği bildirildi.

Üstyapı çalışması başlayacak

Konya - Cihanbeyli istikametinde yapılacak olan çalışmanın tamamlanmasının ardından ise Cihanbeyli - Konya istikametinde üstyapı çalışmalarına başlanılacağı belirtildi. Karayolu kullanıcılarından, bu dönemde yolculukları sırasında ekstra dikkatli olmaları ve trafik yönlendirmelerine uymaları isteniyor.

Bu süreç sırasında oluşabilecek trafik sıkışıklıklarını ve gecikmeleri önlemek için, sürücülerin alternatif güzergahları veya seyahat saatlerini göz önünde bulundurmaları tavsiye edilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.