Konya Altınekinli gençlere ilgi büyük

Konya Altınekinli gençlere ilgi büyük

Güneş ve dünyanın dönüşüne dair hararetli tartışmalarıyla bütün Türkiye'nin gündemine düşen Konya Altınekinli gençler ilgi odağı oldu

Kayseri'nin Talas ilçe Belediyesi Başkanı Mustafa Yalçın, güneşin ve dünyanın dönüşüne dair hararetli tartışmalarıyla bütün Türkiye'nin dikkatini çeken Konya Altınekinli gençlerle video konferans yöntemiyle sohbet etti.

Sosyal medyada tıklanma rekorları kıran görüntülerdeki Murat Seyit Kağnıcıoğlu, Nurullah Yıldız, Hasan Hüseyin Karaoğlu, Can Çetin, Mehmet Öz ve Furkan Şaban Sarı ile telekonferans yöntemiyle sohbet eden Başkan Yalçın, "Herkesin bir hobisi olmalı. Sizinki de astronomi olsun. Avrupa ve Amerika'daki gençlerle yarışabilmemiz için sizler astronomiyi çok iyi öğrenin. Sizin ufkunuz güzel şeyleri ortaya çıkarmaya vesile olacaktır. Türk gençleri çok zekidir. Devletimiz de büyük bir devlet okuyanın elinden tutar. İnşallah her biriniz NASA'da ya da, bizim Türkiye'deki yerli ve milli havacılıkta önemli görevlerde yer alırsınız." dedi. Başkan Yalçın, Konyalı gençleri ilerleyen zamanlarda Erciyes'te kayak yapmaya davet ederek, birlikte astronomi sohbeti ile kendilerine astronomiyle ilgili isteklerini temin etme sözü verdi.

Gençler de Başkan Yalçın ile görüşmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Size çok teşekkür ediyoruz. Bizimle ilgilendiniz. İnşallah sizinle yakın zamanda görüşürüz. Görevinizde başarılar diliyoruz." diye konuştu.

Konya Altınekinli gençlere ilgi büyük

Konya Altınekinli gençlere ilgi büyük

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.