Konya-Aksaray yolunda feci kaza! Sattığı hayvanları götüren besici İsmail Ülker kazada hayatını kaybetti

Konya-Aksaray yolunda feci kaza! Sattığı hayvanları götüren besici İsmail Ülker kazada hayatını kaybetti

Afyonkarahisar'dan, Aksaray'a canlı hayvan götüren 3 çocuk babası besici İsmail Ülker Konya-Aksaray yolunda kamyonetin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Mehmet Ö'nün tedavisi sürüyor

Afyonkarahisar'dan, Aksaray'a canlı hayvan götüren 36 yaşındaki 3 çocuk babası besici İsmail Ülker geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

KONTROLDEN ÇIKAN KAMYONET DEVRİLDİ

Kaza Aksaray-Konya karayolu 55. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde yüklediği canlı hayvanları Aksaray'a götüren besici İsmail Ülker'in (36) kullandığı 43 FR 565 plakalı kamyonet henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü kontrolden çıkarak devrildi.

İSMAİL ÜLKER OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı ile bölgeye çok sayıda polis, 112 Acil servis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen kurtarma ekipleri Ülker'in olay yerinde yaşamını kaybettiğini belirlerken, yanında bulunan ve yaralanan Mehmet Ö.'yü ise ambulansla hastaneye kaldırdı.

Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatılırken, İsmail Ülker'in evli ve 3 çocuk babası olduğu geçimini ise besicilik yaparak kazandığı belirtildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum