Konya-Aksaray karayolu çift yönlü trafiğe kapatıldı

Konya-Aksaray karayolu çift yönlü trafiğe kapatıldı

Kar yağışı ve tipinin gece saatlerinde etkisini artırdığı Konya-Aksaray karayolu Sultanhanı ilçesi ile Bozcamahmut köyleri arasında yol çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı

Konya-Aksaray karayolu Sultanhanı ilçesi ile Bozcamahmut köyleri arasında kar yağışı ve tipi nedeniyle görüş mesafesi azaldı. Konya ve Aksaray trafik ekipleri yolu çift yönlü olarak trafiğe kapattı.

Görüş mesafesi azaldı, yol kapatıldı

Konya ve Aksaray'da sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu etkisini sürdüren kar yağışının ardından Sultanhanı ilçesi ile Bozcamahmut köyü arasında tipi yoğunlaştı. Bu noktalar arasındaki görüş mesafesinin iyice düşmesinin ardından Konya ve Aksaray İl Emniyet Müdürlüklerine bağlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri gidiş-geliş istikametlerini trafiğe kapattı.

Sürücüler dinlenme tesislerine yönlendirildi

Aksaray-Konya karayolunun 6. kilometresinde yol kapatan polis ekipleri tır araçları başta olmak üzere tüm araçları durdurarak sürücülere yolun kapandığını duyurdu. Sürücülere görüş mesafesinin düştüğünü, fırtına ve tipinin etkili olduğunu belirten ekipler, sürücüleri en yakın dinlenme tesislerine gönderdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.