Konya AKOM'dan Hatay deprem bölgesi için yeni çağrı! 11 Şubat acil ihtiyaç listesi açıklandı

Konya AKOM'dan Hatay deprem bölgesi için yeni çağrı! 11 Şubat acil ihtiyaç listesi açıklandı

Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) 11 Şubat 2023 Hatay için ihtiyaç listesini paylaştı. Kuru şampuan, ıslak mendil, hasta ve çocuk bezi, kadın pedi, iç çamaşırı ile çocuk maması yardımlarının Konya yardım toplama merkezlerine teslim etmeleri istendi

Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) 11 Şubat 2023 Hatay için ihtiyaç listesini güncelledi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yardımda bulunabilecek vatandaşlardan kuru şampuan, ıslak mendil, hasta bezi, çocuk bezi, hijyenik kadın pedi, kadın ve erkek iç çamaşırı ile çocuk maması yardımlarını Konya yardım toplama merkezlerine ulaştırmalarını istedi.

Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) 11 Şubat 2023 Hatay için ihtiyaç listesi şöyle:

  • Kuru şampuan

  • Islak mendil,

  • Hasta bezi,

  • Çocuk bezi,

  • Hijyenik kadın pedi,

  • Çocuk maması,

  • Kadın/erkek iç çamaşırı

Konya AKOM'dan yapılan çağrıda yardımların yardım toplama merkezlerine teslim edilmesi istendi.

KONYA YARDIM TOPLAMA MERKEZLERİ:

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu (Konya Büyükşehir Stadı Yanı)

Karatay Konyaspor ve Kongre Merkezi (Aslanlıkışla Caddesi)

Meram Lale Bahçe Spor Merkezi (Harmancık Pazar Yeri Arkası)

Konya büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Konya AKOM 11 Şubat 2023 acil ihtiyaç listesini paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:

Deprem Bölgesinde acil ihtiyaç listemiz aşağıdadır. Listeyi her gün güncelleyip duyuracağız. Yardımlarınızı Meram-Karatay-Selçuklu toplama merkezlerine teslim edebilirsiniz. Bireysel olarak bölgeye gelmeyin lütfen. Elden ele yayalım arkadaşlar.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.