Konya - Afyon yolunda trafik durma noktasına geldi! Tatilcilerin dönüş yoğunluğu havadan görüntülendi

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle tüm ülkede olduğu gibi Konya - Afyonkarahisar karayolunda da tatilcilerin dönüş yoğunluğu devam ediyor. Trafik zaman zaman durma noktasına gelirken yoğunluğun ilerleyen saatlerde daha da artması bekleniyor

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle Afyonkarahisar'daki karayollarında tatilcilerin dönüş yoğunluğu başladı. Afyonkarahisar-Konya karayolunda trafik tek yönlü olarak zaman zaman durma noktasına geldi.

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sona ermesi ile tatilciler dönüş yoluna geçti. Ege Bölgesi'nin kavşak kentlerinden biri olan Afyonkarahisar'da trafik yoğunluğu başladı.

Afyonkarahisar-Konya karayolunun Çay ilçesi girişinde tatilciler uzun araç kuyrukları oluşturdu. Konya'dan Afyonkarahisar'a gidiş istikametinde yoğunluğun daha fazla olduğu gözlendi.

Trafik polisleri ve jandarma trafik ekipleri yoğunluğun azaltılması için yoğun bir uğraş verdi. Karayolundaki yoğunluğun günün ilerleyen saatlerinde artması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.