Konya Abditolu Mahallesi'nde ilginç görüntü! Su deposuna çıktılar

Konya Abditolu Mahallesi'nde ilginç görüntü! Su deposuna çıktılar

Konya Abditolu Mahallesi halkı, cep telefonlarının çekmemesi nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. Adım adım sinyal arayan vatandaşlar görüşme yapmak için genellikle mahallenin su deposunu kullanıyor.

130 haneli ve bin nüfuslu Abditolu Mahallesinde GSM operatörlerinin baz istasyonunun bulunmaması nedeniyle vatandaşlar cep telefonlarıyla iletişim kurmakta güçlük çekiyor.

Mahallede yaşayanlar telefonla görüşme yapabilmek için genellikle mahallede bulunan su deposuna çıkarak yakınlarıyla iletişim kurabiliyor.

Ellerinde cep telefonları ile adım adım dolaşıp telefonun çektiği bir yer arayan vatandaşlar bu sorunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyor.

Mahalle sakinleri Konya merkez ve Çumra merkeze 20'şer kilometre uzaklıktaki mahallelerinde iletişim kurabilmek için yüksek yerlere çıktıklarını söylüyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum