Konya 5. İslami Dayanışma Oyunlarında Millilerimiz günü 15 madalya ile kapattı

Konya 5. İslami Dayanışma Oyunlarında Millilerimiz günü 15 madalya ile kapattı

Konya 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda Masa Tenisi, Hentbol, Para Yüzme, Voleybol, Fubol, Atletizm ve Pist Bisikleti branşlarında kıran kırana oynanan müsabakalarda Millilerimiz günü 8 altın, 5 gümüş, 2 bronz olarak toplamda 15 madalya ile günü kapattı

Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda bugün Masa Tenisi, Hentbol, Para Yüzme, Voleybol, Fubol, Atletizm ve Pist Bisikleti branşlarında kıran kırana müsabakalar oynandı. Millilerimiz günü 8 altın, 5 gümüş, 2 bronz olmaz üzere toplamda 15 madalya ile tamamladı.

Milli sporcularımız ve Milli Takımlarımızın gün içinde aldıkları sonuçlar şu şekilde oluştu;

Masa Tenisi Kadınlar Ferdi Müsabakalarda Özge YILMAZ altın madalya kazanırken Sibel Altınkaya bronz madalyanın sahibi oldu.

Para Yüzmede Kadınlar 200 m. Serbestte Sümeyye Boyacı Altın, Sevilay Öztürk Gümüş, Emine Avcu bronz,
Erkekler 200 m. Serbestte Koral Berkin Kutlu Altın, Hamit Demir gümüş, Kadınlar 200 m. Ferdi Karışıkta Şevval Beren Mutlu gümüş Meryem Nur Tunuğ bronz madalyanın sahibi oldu.

Atletizmde Kadınlar Gülle Atmada Emel Dereli altın, Pınar Akyol gümüş, Erkekler Gülle Atmada Alperen Karahan altın,
Kadınlar Sırıkla Atlamada Buse Arıkazan ve Demet Parlak altın, Kadınlar 10 Bin Metrede ise Yasemin Can altın madalyanın sahibi oldu.

Takım sporlarında ise Futbolda Milli Takımımız Senegali 1-0 mağlup ederken, Erkek Hentbol Milli Takımımız İran’a 26-20 mağlup oldu. Kadın Voleybol Milli Takımımız ise Özbekistan’ı 3-0 mağlup etti.

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.