Konya 2024'e nasıl giriyor? Kar yağacak mı? İşte 1 - 5 Ocak hava durumu

Konya 2024'e nasıl giriyor? Kar yağacak mı? İşte 1 - 5 Ocak hava durumu

Meteoroloji Konya için 2023'ün son ve 2024'ün ilk hava durumu tahminlerini paylaştı. Kış mevsiminin bir türlü gelemediği kentte, sisli hava devam edecek mi? Yağmur ve kar yağışı bekleniyor mu? İşte Konya 1 -5 Ocak hava durumu

Konya'da geçtiğimiz hafta özellikle sabah saatlerinde sürücüler, yoğun pus ve yer yer sis altında trafiğe çıkmıştı. Kışın bir türlü gelmediği kentte, sisli hava devam edecek mi? Yağmur ve kar yağışı bekleniyor mu?

Meteoroloji Konya için 2023'ün son ve 2024'ün ilk hava durumu tahminlerini paylaştı. Konya'da 1 Ocak Pazartesi (bugün) hava parçalı, yer yer çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor. Konya'da 2 Ocak Salı günü ise yağmur yağması öngörülürken, tahminlerde haftanın diğer günlerinde ise yağış ve sis bulunmuyor. Şehirde yeni yılın günlerinde kar yağışı da beklenmiyor.

KONYA 1 OCAK PAZARTESİ SAATLİK HAVA DURUMU

Konya'da hava parçalı, yer yer çok bulutlu. Gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor. Gece termometrelerin 1 dereceyi göstereceği Konya'da gün içinde en yüksek sıcaklığın 11 derece olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

konya-hava.jpg

KONYA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük tahminlerine göre Konya'da hava sıcaklığının 1 Ocak Pazartesi günü sisli 1 ila 11 derece, 2 Ocak Salı günü yağmurlu 5 ila 14 derece, 3 Ocak Çarşamba günü parçalı bulutlu 3 ila 13 derece, 4 Ocak Perşembe günü çok bulutlu 3 ila 12 derece, 5 Ocak Cuma günü ise parçalı bulutlu 2 ila 14 derece aralığında olacağı tahmin ediliyor.

konya-hava5.jpg

TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN HARİTASI:

1 Ocak Pazartesi

2 Ocak Salı

3 Ocak Çarşamba

4 Ocak Perşembe

5 Ocak Cuma

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.