Konya 2023'e böyle girdi! Emniyet güçleri yeni yıla girerken yoğun mesaide

Konya 2023'e böyle girdi! Emniyet güçleri yeni yıla girerken yoğun mesaide

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri 2022'nin son saatleri ile 2023'ün ilk dakikalarında vatandaşların yılbaşı gecesinin huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilebilmesi için görev yapıyor. Kentin pek çok bölgesinde binlerce polis görev başında

Konya Emniyet Müdürlüğü, binlerce polis ile vatandaşların yılbaşı gecesinin huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilebilmesi için görev başında.

konyaemniyet1.jpg

2022'nin son 2023'ün ilk saatlerinde tüm yurtta olduğu gibi Konya’da da polis ekipleri yıl başı gecesi görevlerinin başında halkın güvenliği için denetim gerçekleştiriyor.

konyaemniyet0.jpg

Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekip, binlerce polis ve bekçi ile Alaaddin Tepesi çevresi ve kentin işlek yerlerinde denetim ve GBT sorgusu yapıyor.

konyaemniyet3.jpg

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Huzur ve Güvenliğiniz için yeni yıla girerken de görevimizin başındayız. 2023 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyoruz. HUZURUNUZ, MUTLULUĞUMUZ" ifadeleri kullanıldı.

konyaemniyet2.jpgkonyaemniyet4.jpgkonyaemniyet5.jpgkonyaemniyet6.jpgkonyaemniyet10.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.