Konuk: Çiftçilerle bağlarımı koparmadım
AK Parti Konya Milletvekili aday adayı Recep Konuk Seydişehir AK Parti İlçe Başkanlığında partililerle buluştu.
Konuk, Türkiye'deki gelişmeleri hızlandırarak, özellikle 2023 yılı ile ilgili koyulan hedeflerin başarılmasında Türkiye'yi dünya ülkeleri arasında ilk sıraya getirmeyi hedeflediklerini bildirdi. Seydişehir'in bundan önceki yıllarda sıçrama ve gelişme göstererek iyi yerlere geldiğini ama bu trendin tersine döndüğünü ifade eden Konuk, ''Seydişehir durağanlaştı. Bunu da bozmamız lazım. Seydişehir'i tekrar eski günlerine hep beraber kavuşturmamız lazım'' dedi.
-İLHAN YERLİKAYA-
AK Parti Milletvekili aday adayı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, AK Parti Çumra İlçe teşkilatını ziyaret etti. Çumralı vatandaşlarla sohbet eden Yerlikaya, başta Konya olmak üzere tüm vatandaşların dertleriyle, sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirtti. Vatandaşların istedikleri zaman kendine çok rahat ulaşabileceklerini, her zaman sıkıntılarını çekinmeden dile getirebileceklerini ifade eden Yerlikaya, ''Ülkenin kalkınması ve çağdaş dünyada kalkınmış ülkeler arasındaki yerini alabilmesi için gereken çalışmaları yapacağıma emim olabilirsiniz. Bunun için üniversitedeki ve bürokrasideki tecrübelerimden istifade ederek hizmet etmeye çalışacağım. Tüm Çumralı ve Konyalı vatandaşlarımızın desteğini bekliyorum'' dedi.
-KONUK, KULU'DA-
AK Parti Konya Milletvekili aday adayı Recep Konuk, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Konuk, Konya çiftçisi ile bağlarını koparmadığını söyledi. Hükümetin büyük hedefleri olduğunu belirten Konuk, ''Sayın Başbakanımız 2023 yılında milli gelirini 2,5 kat arttırmış, ihracatını beş katına çıkarmış, itibarı ve gücü ile etkilenen değil, dünyada itibarlı etkin bir Türkiye hedefi koydu. Bu mücadelede kim işin ucundan tutabilecek, kim bu hedeflere omuz verebilecekse o arkadaşımız mecliste olsun'' dedi.
-HATİCE MENDİ-
AK Parti Konya 24. Dönem Milletvekili aday adayı Mimar Hatice Mendi, sorun değil çözüm üretmek için göreve talip olduğunu belirtti.
Mendi, geleceğin hizmet kadrosunun oluşturulması açısından 20 Mart 2011 tarihinin büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Konya İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilecek temayül yoklamasının, aday belirleme sürecisinin önemli aşamalarından biri olduğunu ifade eden Mendi, şunları kaydetti:
''AK Parti iktidarının 9 yılda bu ülkeye kazandırdıkları ortada. Bu hizmetlerin artırılarak devam etmesi adına 12 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimleri büyük önem taşıyor. Halkımızın büyük desteğini alarak Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşıyan AK Parti'nin bu seçimlerde de halkımızdan büyük destek alacağını bugünden görmek zor değil. Ben de vatandaş odaklı birebir siyaset anlayışıyla sorunları konuşmak ve çözüme kavuşturmak için bu göreve talip oldum. Siyasete daha fazla kadın eli değmesi gerektiğini düşünüyorum.''
