Kontrolden çıkan 'kuş' iş yerinin camına çarptı

Konya'nın Meram ilçesinde bulunan bir iş yerinde şahin olduğu tahmin edilen bir kuşun camlara çarpıp ardından kaybolması kameralara yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Salı günü sabah saatlerinde Dr. Ahmet Özcan Caddesi'nde meydana geldi. İş yerinin camına gelen çarpma sesini duyan çalışanlar, dışarı çıkarak ne olduğunu anlamaya çalıştılar.

İş yeri sahibi ve çalışanları, dışarıda baygın halde yatan kuşu fark ederek yaklaştı. İş yeri çalışanı Mehmet Çetin, güvenlik kamerası görüntülerinde kuşun dengesiz bir şekilde hızla gelip camlara çarptığını tespit etti. Ardından, kuşun yaklaşık 15 dakika sonra hareketlenip uçarak gözden kaybolduğunu izledi.

Mehmet Çetin, yaşananları şu şekilde anlattı: "Ben dükkanın içindeydim. Bir ses geldi, kontrol amaçlı dışarıya çıktık. Yerde bir kuş yatıyordu. Önce baktığımızda tavuk zannettik. Şahin kuş türü olduğunu ilk başta anlayamadık. Daha sonra şahin olduğunu öğrendik. Biraz su falan verdik. Sonra kendine gelerek canlandı, uçtu gitti."

Kontrolden çıkan 'kuş' iş yerinin camına çarptı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.