KONTİMDER 2021 Çalıştayı yüz yüze yapıldı

KONTİMDER 2021 Çalıştayı yüz yüze yapıldı

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) 2021 Çalıştayı maske ve mesafe kurallarına uygun olarak dernek merkezinde gerçekleştirildi.

KONTİMDER yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği 2021 Çalıştay programında, 2020 yılı faaliyetleri değerlendirildi ve 2021 yılına ilişkin faaliyet planlaması yapıldı. Çalıştayda, komisyonlar bilgilendirme yaparak, bu yıl yapılacak faaliyetleri anlattı.

Çalıştay programının açılışında konuşan KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Küçük, her yıl ocak ayında çalıştay düzenleyerek yıllık faaliyet planlaması yaptıklarını söyledi. Konya’nın ilçelerinden ve çevre illerden aramıza katılacak yeni üyeler ile daha geniş bir tabana yayılmayı planladıklarını belirten Gökhan Küçük, “Konya hızlı bir büyüme gösteriyor. Sektörel anlamda temsil gücümüzü ve işbirliği hacmimizi artırmak, ortak menfaatleri en üst düzeye çıkarmak için çalışacağız.” dedi.

Gökhan Küçük, şöyle konuştu: “Pandemiye rağmen dernek faaliyetlerini kısıtlamaların imkan verdiği ölçüde yerine getirmeye çalıştık. Yönetim kurulu ve komisyonlarımızın 2020 yılında göstermiş olduğu çabalardan dolayı teşekkür ediyorum. 2021 yılına yeni yönetim kurulu üyeleri ile yeni bir sinerji ile başladık. Pandemiyle mücadele kuralları çerçevesinde 2021 yılında da komisyonlarımız belirlenen hedefler doğrultusunda çalışmalarına devam edecek. Pandeminin olumsuz etkilerinin aşılama ve alınan önlemlerle ortadan kalkmasını bekliyoruz. Dernek olarak sektörümüzdeki gelişmelerin değerlendirilmesi, sorunlara çözüm önerilerinin sunulması yanında eğitim, seminer, sosyal sorumluluk, üyelerimize fayda sağlayacak faaliyetler konusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Komisyonlarımız yaptığı hazırlıklar ve planlamalar ile hedeflerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız. Çalıştayın hayırlı olması diliyor ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.