KONESOB'dan deprem bölgelerinden Konya'ya gelen esnaf ve sanatkara iş imkanı! Tıkla başvur

KONESOB'dan deprem bölgelerinden Konya'ya gelen esnaf ve sanatkara iş imkanı! Tıkla başvur

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, afet bölgelerinden şehre gelen, depremden etkilenen ve iş imkânı kalmayan esnaf ve sanatkarlara destek olmak amacıyla mesleki bilgi formunu doldurmaları çağrısında bulundu!

Konya Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkım ve kayıplara neden olan depremlerin ardından seferber oldu. Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) afet Bölgelerinden Konya'ya gelen, depremden etkilenen ve iş imkânı kalmayan esnaf ve sanatkarlara destek olmak amacıyla başvuru alındığını duyurdu.

Deprem bölgesindeki illerden gelen afetzede esnaf ve sanatkarların talebe ve sektörlerdeki açığa göre ilgili alanlara yönlendirileceği belirtilerek, mesleki bilgi formunu doldurmaları çağrısında bulunuldu.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KOSESOB) ve Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak, "Afet Bölgelerinden Konya'ya gelen depremzedeler için (Esnaf ve Sanatkâr) Mesleki bilgi formu. Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak depremden etkilenen ve iş imkânı kalmayan Esnaf ve Sanatkarlarımıza destek olmak amacıyla başvuru alınmaktadır. Talebe ve sektörlerdeki açığa göre depremzedelerimiz ilgili alanlara yönlendirilecektir" açıklamasında bulundu.

KONESOB AFETZEDE BİLGİ FORMU

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.