KONEK okuluna arsa bağışı

KONEK okuluna arsa bağışı

Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası çerçevesinde Saraçoğlu bölgesine KONET tarafından yaptırılacak okul için, arsasını bağışlayan hayırsever işadamı Mustafa Çetin'e, örnek davranışından dolayı Vali Ahmet Kayhan tarafından plaket verildi

Eğitime Yüz 100 Destek Kampanyası çerçevesinde Saraçoğlu bölgesine KONET tarafından yaptırılacak okul için, 5000 m2'lik arsasını bağışlayan hayırsever işadamı Mustafa Çetin'e, örnek davranışından dolayı Vali Ahmet Kayhan tarafından plaket takdim edildi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'nin de yer aldığı, Valilik Makamında gerçekleştirilen programda konuşan Vali Kayhan, "Yapılan bütün bu çalışmalar Konya'nın eğitimine destek vermek amacıyla yürütülen çalışmalardır. Önümüzdeki günlerde de arsa bağışı ve okul yaptırma ile ilgili programlarımız aynen devam edecektir" dedi.

Vali Ahmet Kayhan, Haziran ayının başlarında toplu temel atma töreni düzenlemeyi düşündüklerini ifade ederek okul yaptıracak olan Konyalı işadamlarının büyük bir bölümüne yer tesliminin yapıldığını kaydetti. Vali Kayhan, "Haziran ayındaki toplu temel atmada bu hayırlı girişimin, eğitime yüzde 100 destek kampanyasının da tanıtımını yapmış olacağız" dedi.