Komşu kavgası Dilan ve Engin Polat çiftine pahalıya patladı

Komşu kavgası Dilan ve Engin Polat çiftine pahalıya patladı

Evlerinde verdiği doğum günü partisi nedeniyle komşularıyla otopark tartışması yaşayan Engin ve Dilan Polat hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Dilan Polat için 8 yıl 4 aya, Engin Polat ise 11 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlardan tutuklu olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, 2 Haziran 2023 tarihinde evlerinde parti verirken komşularıyla yaşadıkları anlaşmazlık sonrasında polis tarafından şikayet edilmişti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede, çiftin komşuları Metin Serhat ve Esra Esen A.'ya yönelik tehdit ve darp eylemleriyle suçlandığı belirtildi.

İddianamede yer alan bilgilere göre, doğum günü kutlaması için gelen misafirlerin aracını park ettiği için çıkış yapamayan Dilan ve Engin Polat'ın, komşuları Metin Serhat A.'nın evine giderek tartışma çıkardığı ifade edildi. Engin Polat'ın Metin Serhat A.'nın evine girmesinin ardından Dilan Polat'ın da kavgaya dahil olduğu ve Metin Serhat A.'ya tekme attığı belirtildi. Savcılık, Dilan Polat için "hakaret", "yaralama", "birden fazla kişiyle tehdit" suçlarından 8 yıl 4 aya, Engin Polat için ise bu suçlara ek olarak "konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan da 11 yıl 4 aya kadar hapis cezası talep etti.

Yaşanan bu olay, Polat çiftinin zaten üzerindeki yasal süreçlerin yanı sıra yeni bir hukuki mücadeleyle karşı karşıya kalmasına neden oldu. Çiftin önümüzdeki dönemdeki yargılama süreci ve alınacak kararlar merakla bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.