KOMEK kursiyerleri ödüllendirildi

KOMEK kursiyerleri ödüllendirildi

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu'nda çeşitli branşlarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu'nda çeşitli branşlarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi'ndeki programda yaptığı konuşmada, Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nın (KOMEK) artık bir dünya markası haline geldiğini söyledi

Kurslarda emeği geçenlere teşekkür eden Sorgun, "Bin defa karanlığa küfür etmektense bir defa mum yak diye güzel bir söz var. Elhamdülillah, bir değil binlerce mum yakıldı. KOMEK artık Konya'da değil, Türkiye'de, hatta dünyada marka haline geldi. Eğer bir yılınızı hesaplıyorsanız sebze yetiştirin, on yılınızı hesaplıyorsanız meyve yetiştirin ama yüz yılınızı hesaplıyorsanız insan yetiştirin. İşte bu yüzyılın projesi." diye konuştu.

Konya Valisi Yakup Canbolat ise KOMEK'in yaz tatillerinde sosyal aktivitelerle geleceğin teminatı olan çocuklara çok önemli hizmetler sunduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:

"Yaptığı güzel çalışmalarla takdir edilmeyi hak eden KOMEK, toplumumuzun refah seviyesi ve yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla her yaş ve eğitim düzeyindeki vatandaşlarımıza iş ve yaşam becerileri kazandırmayı kendine misyon edinmiştir. Bu doğrultuda faaliyetlerini sürekli geliştirmektedir. Bu kursa katılan ve başarılarını ortaya koyan tüm gençlerimizi gönülden tebrik ediyorum. Hayatta her zaman emin adımlarla yürümelerini, vatana, millete faydalı birer fert olmalarını temenni ediyorum."

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de öğrencilerin coşkusunun geleceğe umutla bakılmasına vesile olduğunu dile getirerek, dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Konuşmaların ardından çeşitli branşlarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :