KOMEK fotoğrafçıları Karapınar'ı fotoğrafladı

KOMEK fotoğrafçıları Karapınar'ı fotoğrafladı

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı KOMEK bünyesinde yaz döneminde fotoğrafçılık eğitimi alan 50 öğrenci, Karapınar ilçesinin doğal...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı KOMEK bünyesinde yaz döneminde fotoğrafçılık eğitimi alan 50 öğrenci, Karapınar ilçesinin doğal güzelliklerini fotoğrafladı.

Öğrenciler fotoğraf öğretmenlerinin gözetiminde, teorik bilgilendirme ve pratik çekim yaparak güzellikleri fotoğraf karelerine yansıttı.

Fotoğraf Eğitmeni Abdullah Atıl, gazetecilere yaptığı açıklamada, etkinliğe KOMEK fotoğraf kursiyerlerinin katıldığını belirtti.

Yapılan gezilerle kursiyerlerin uygulamalı fotoğraf çekerek derste anlatılanları pekiştirdiklerini kaydeden Atıl, şöyle konuştu:

"Kurslarda anlatılan bilgilerin uygulamaya geçilmesi noktasında bu geziler önemli. Kursiyerlerimiz fotoğraf çekmeye meraklı. Öğrenciler istekli olunca ortaya güzel sunumlar çıkıyor. Gittiğimizi her yöreyi fotoğrafladığımız gibi o bölgenin de tanıtımını yapıyoruz. Bu tür gezilerle fotoğrafçı kendisini geliştiriyor. Çekim yeteneğini artırıyor."

Kursiyerler, Karapınar erozyon sahası, Selimiye Çarşısı, tarihi mekanlar, Meke ve Acıgöl'de fotoğraf çalışması yaptı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :