Köfteci Yusuf'un tavanı çöktü, onlarca kişi ölümden döndü

Köfteci Yusuf'un tavanı çöktü, onlarca kişi ölümden döndü

Ünlü restoranın Afyonkarahisar şubesinde yaşanan korkunç olayda asma tavan çökerek müşterileri altında bıraktı, 11 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar-İzmir karayolu Akören beldesi girişinde bulunan Köfteci Yusuf adlı restoranın şubesi, bugün yaşanan korkunç bir olayla sarsıldı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı restoranın içerisinde bulunan müşterilerin üzerine asma tavan çöktü. Olay yerinde bulunanlar hemen yetkililere haber vererek yardım istedi.

Acil durum ekipleri, jandarma ve itfaiye hızla olay yerine sevk edildi. Yaralıların kurtarılması için büyük bir çaba harcandı. Çok sayıda yaralı, hızla çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Şans eseri, olayda hayatını kaybeden olmazken, 7'si hafif olmak üzere toplamda 11 kişi yaralandı.

Olayın ardından restoranın Afyonkarahisar şubesi tamamen kapatıldı. Jandarma ekipleri, olay yerinde detaylı incelemelerde bulunurken, itfaiye ekipleri de tavanın çökme sebebini araştırmak için çalışmalarına devam etti.

Köfteci Yusuf'un tavanı çöktü, onlarca kişi ölümden döndü

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.