Kocasinan'da çevre düzenlemesi

Kocasinan'da çevre düzenlemesi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesince Yenimahalle Meydanı'nın çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.Belediyeden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesince Yenimahalle Meydanı'nın çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Yenimahalle Meydanı'nın daha kullanışlı ve modern görünüme kavuşturulduğu belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların daha güzel bir çevrede yaşamlarını sürdürebilmeleri için gayret gösterdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Kocasinan’ın dört bir yanında yol yenileme, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Bunlardan biri olan Yenimahalle'de ise meydanı baştan aşağı yeniledik. Meydanın zemininin daha sağlam olması için 300 metreküp beton ve 10 ton hasır çelik kullanıldı. Ardından 3 bin 800 metrekare alana çevreye duyarlı doğayla özdeşleşmiş daha dayanıklı modern begonit taş döşendi. Daha kullanışlı ve daha estetik bir meydan oluşturduk. Vatandaşlarımızın daha güzel çevrede yaşamaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :