Kocasinan Belediyesi'nden modern kesim hizmeti

Kocasinan Belediyesi'nden modern kesim hizmeti

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kurban Bayramı'nın ilk gününde Oymaağaç Mahallesi’ndeki kurban satış ve mobil kesim...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kurban Bayramı'nın ilk gününde Oymaağaç Mahallesi’ndeki kurban satış ve mobil kesim yerinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Kocasinan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kesim yerinde bulunan vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Çolakbayrakdar, ilçe sakinlerinin kurban ibadetlerini huzurlu ve sağlıklı yerine getirebilmeleri için gayret ettiklerini belirtti.

Bu çerçevede kurban kesim merkezlerinin hizmet kalitesini her yıl artırdıklarını ifade eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın da beşincisini gerçekleştirdiğimiz uygulamadan yararlanıp, memnuniyetlerini bildirmeleri bizlere mutluluk veriyor. Kesim merkezimizde işinin ehli kasaplar tarafından kurbanların kesiliyor olması, en güzel şekilde paketlenip teslim edilmesi halkımız tarafından büyük beğeni topluyor. Ayrıca kesim yerimizde ücretsiz veteriner hizmeti de veriyoruz. Burada kurbanlıklar, veteriner kontrolünden geçtikten sonra kesiliyor. Özellikle düzenli bir ortamda çevreyi kirletmeyen bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bütün gayretimiz, insanların mutluluğu, huzuru ve yüzlerinin gülmesi içindir."

Mobil kesim hizmetinin kendileri için büyük kolaylık olduğunu belirten vatandaşlar da Başkan Çolakbayrakdar'a teşekkür etti.

Başkan Çolakbayrakdar, kurban kesim merkezine gelen vatandaşlara ekmek arası kavurma ve ayran ikramında bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :