Kocaeli'den Mardin'e erzak ve giysi yardımı

Kocaeli'den Mardin'e erzak ve giysi yardımı

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Mardin'e 300 bin lira değerinde erzak ve giysi yardımı gerçekleştirecek

KOCAELİ (AA) - AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından Mardin'de erzak ve giysi yardımı yapılacak.

''Kardeş şehir Mardin''e yola çıkmadan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, kardeş şehir olmalarının ardından kente 105 kişilik heyetle ziyaret gerçekleştirdiklerini anımsattı.

Mardin'e ikinci ziyareti yapmak için yola çıkacaklarını ifade eden Ceyhan, "Kardeşliği bir kere yapılan ve ardından bırakılan bir şey olarak görmüyoruz. Bugün de 28 kişilik heyetle tekrar Mardin'e gidiyoruz." şeklinde konuştu.

Ceyhan, Mardin'e yanlarında yaklaşık 300 bin liralık gıda, kırtasiye, giysi yardımı götürdüklerini dile getirerek, kentte yapılacak toplantıda yeni ihtiyaçlarla ilgili değerlendirmelerde bulunacaklarını bildirdi.

Kardeşlik ruhunu sonsuza kadar sürdüreceklerini anlatan Ceyhan, şöyle konuştu:

"Kocaeli halkının Mardin'e yardım etmek isteyenleriyle orada yardıma muhtaç kişiler arasında köprü oluyoruz. Bugün öğleden sonra bize sunum yapılacak, en azından Mardin'in acil olan konularını müzakere edeceğiz. İş adamlarımız da kendi hayırları nispetinde ellerinden geleni yapacaktır. Burada manevi konular da önemli, temel husus kardeşlik esasıyla sarılmaktır. Çünkü devletimiz kudretli, Mardin'in ihtiyaçları hızlı şekilde yapılıyor. En önemli konu, kalplerin ve ruhların birbirini bulmasıdır."

Konuşmanın ardından aralarında milletvekili, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş adamlarının da bulunduğu 28 kişilik heyet, kardeş şehir Mardin'e hareket etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :