KMÜ'de stratejik planlama toplantısı

KMÜ'de stratejik planlama toplantısı

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde (KMÜ) 2019-2023 yıllarını kapsayan stratejik planlamanın istişare toplantısı yapıldı.KMÜ Rektörü...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde (KMÜ) 2019-2023 yıllarını kapsayan stratejik planlamanın istişare toplantısı yapıldı.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, KMÜ Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, stratejik planlamanın başarıya ulaşması için katılımcı bir yöntemin önemine dikkat çekti.

Başarının ancak üniversite mensuplarının planı sahiplenmesi ve herkesin üzerine düşen gayreti göstermesiyle mümkün olacağını ifade eden Akgül, şunları kaydetti:

"Bütün gayretimiz üniversitemizi güçlendirerek, sahip olduğunu yetenekleri geliştirerek ulaşılabilir hedefler doğrultusunda sağlam adımlarla ortak aklın yanında gönül birlikteliğiyle hak ettiği geleceğe taşımaktır. Üniversitemiz artık kuruluş aşamasını tamamlamıştır ve bundan sonra farklılık yaratacak stratejilere ihtiyaç duymaktadır. O yüzden yeni planımızda ayırt edici yeteneklerimizi ve geliştirilebilir yönlerimizi belirleyerek ortak akılla bu yönde hareket edilmesi gerekmektedir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :