KMÜ TBMYO'da mezuniyet töreni

KMÜ TBMYO'da mezuniyet töreni

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda (TBMYO) mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.KMÜ...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda (TBMYO) mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, KMÜ Konferans Salonu'nda düzenlenen törende, üniversitenin ilk kurulduğu yıllara nazaran yüksekokulun şu anda Türkiye'nin en güzel eğitim yerlerinden bir tanesi haline geldiği belirtti.

Her şeyin hızla değiştiği bu çağda mesleklerin de değiştiğini ifade eden Gökmen, şunları kaydetti:

"Bu nedenle yapmanız ve sahip olmanız gereken en önemli şey değişimdir. Mutlaka bu değişime ayak uydurmalısınız. Eğer o değişimi yakalamazsanız sıradanlaşır ve kaybolursunuz. İnancınız, kendinize olan öz güveniniz, hedefleriniz ve asla vazgeçmeden çok çalışmanız sayesinde büyük başarılara imza atacağınıza emin olabilirsiniz. Sizi önde kılacak, öne çıkaracak ve örnek kılacak en önemli şey işinizi güzel yapmanız ve güzel ahlak sahibi olmanızdır. Her ne iş yaparsanız yapın işinizi en iyi şekilde yapın."

Konuşmaların ardından derece alan öğrencilere sertifikaları verildi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :