KMÜ İİBF'de mezuniyet töreni

KMÜ İİBF'de mezuniyet töreni

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde (İİBF) mezuniyet töreni düzenlendi.KMÜ Rektörü Prof....

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde (İİBF) mezuniyet töreni düzenlendi.KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, spor salonunda düzenlenen törende, KMÜ'nün çok genç ve çiçeği burnunda bir üniversite olmasına rağmen kurulduğu günden bu yana çok önemli başarılara imza attığını söyledi.
Üniversitenin akademik teşvik ödüllerinde 100'ün üzerinde devlet üniversitesi içerisinde 17. sırada yer aldığını anlatan Çalışkan, şunları kaydetti:
"Çok değerli anneler ve babalar, evlatlarınızın bugünlere gelmelerinde en büyük pay şüphesiz ki sizindir. Dünyaya geldikleri andan itibaren hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan yetiştirdiğiniz evlatlarınızın mezuniyet sevincini yaşıyorsunuz. KMÜ ailesi adına yürekten hepinizi kutluyor, öğrencilerimizin alacağı diplomaların kendileri ve aileleri için hayırlı olmasını diliyorum. KMÜ'ye güvenerek evlatlarınızı bizlere emanet ettiniz. Biz de evlatlarınızı daha donanımlı, daha birikimli, öz güveni daha yüksek bireyler olarak sizlere geri vermenin gururunu yaşıyoruz."Konuşmaların ardından derece alan ve diğer öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :