KMÜ gıda mühendisliği öğrencilerinden poster sergisi

KMÜ gıda mühendisliği öğrencilerinden poster sergisi

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü 2016 mezunları tarafından poster sergisi düzenlendi. KMÜ Rektör Yardımcısı,...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü 2016 mezunları tarafından poster sergisi düzenlendi.
KMÜ Rektör Yardımcısı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, mühendislik fakültesindeki sergide, öğrencilerin bir yıl boyunca almış oldukları teorik ve uygulamalı eğitimlerin sonucunda yaptıkları çalışmaları gayet başarılı bulduğunu belirtti.
Öğrencileri ve onlara eşlik eden öğretim elemanlarını tebrik eden Yıldırım, "Daha bir ay öncesi gerek Gıda Mühendisliği Bölümü gerekse üniversitemiz açısından çok büyük bir acı yaşadık. Fakat maalesef ki hayat devam ediyor ve bizler bugünü yaşamak zorundayız. İlim yolunda ölenlerin şehit sayıldığına dair rivayetler vardır. Sergide emeği geçen herkese teker teker teşekkür ediyor ve serginin hepinize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
17 Mayıs’ta yaşanan kazada hayatını kaybeden Gıda Mühendisliği son sınıf öğrencisi Melek Genç’in çalışması da sergide yerini alırken arkadaşlarının Melek'i unutmayarak çalışmasını karanfille süslediği gözlendi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :