KMÜ BESYO'da mezuniyet töreni

KMÜ BESYO'da mezuniyet töreni

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan (BESYO) mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.KMÜ...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan (BESYO) mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törende, öğretim ve bilimsel faaliyetlerin yanı sıra bulunduğu bölgenin kalkınmasına öncülük etme görevini üstlenen KMÜ'nün bu hedeflerine kurulduğu günden bu yana emin adımlarla yürüdüğünü söyledi.

Bütün akademik birimlerin olduğu gibi yüksekokulun da çok önemli başarılar aldığını ifade eden Gökmen, şunları kaydetti:

"Üniversitemizin bu seviyeye gelmesinde katkı veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. Ortada bir başarı varsa elbette ki bu başarıya katkı verenler de var demektir. Değerli aileler, üniversitemize güvendiniz ve göz bebeğiniz evlatlarınızı bize emanet ettiniz. Her biri üniversitemiz ailesinin bireyleri olan evlatlarınızın yanında olup hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığınız için sizlere de teşekkür ediyorum. Dört yıl önce bize emanet ettiğiniz evlatlarınızı donanımlı, öz güveni yüksek, misyon, vizyon ve meslek sahibi olarak sizlere teslim etmenin gururunu yaşıyoruz."

Konuşmaların ardından derece alan öğrencilere sertifikaları verildi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :