Kızkardeşinin hakaret ettiğini söyleyen ağabeye 11 yıl hapis

Kızkardeşinin hakaret ettiğini söyleyen ağabeye 11 yıl hapis

Gaziantep'te kız kardeşini 18 yerinden makasla yaralayan sanığa, "kardeşi kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 11 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Gaziantep 6. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık Mehmet K, tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi ile bağlandı. Sanık avukatı ise duruşmada hazır bulundu.

Sanık Mehmet K, öldürme kastının olmadığını söyledi. Kız kardeşinin kendisine küfür ettiğini, bu nedenle kendisinden geçtiğini savunan Mehmet K, saçını kesmek isterken yanlışlıkla yaraladığını öne sürdü.

Mahkeme Başkanı Hüseyin Pekşen, mağdurda 1-2 değil, 18 makas yarası olduğunu ve olay yerinde hiç saç bulunmadığını belirterek, "Vücudun her tarafında yara var, nasıl oluyor?" diye sordu.

Sanık Mehmet K, pişman olduğunu ifade ederek, öldürme kastının olmadığı iddiasını yineledi.

Mahkeme heyeti, sanık Mehmet K'ye "kardeşi kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 11 yıl 3 ay hapis cezası vererek, tutukluluk halinin devamını kararlaştırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.