Kızkalesi Medya Günlerinde Express ailesi 3 ödülle döndü

Kızkalesi Medya Günlerinde Express ailesi 3 ödülle döndü

Erdemli Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen ’Kızkalesi Medya Günleri’nde Konya’da yayın yapan Express radyo 3 ödülle döndü

Erdemli Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen ’Kızkalesi Medya Günleri’, çok sayıda basın mensubunu bir araya getirdi. ’Yerel Basının Ekonomik Yapısı’ temasıyla düzenlenen bu yılki etkinlikte ayrıca yerel medya özendirme yarışması da yapıldı. Ulusal basın mensuplarının söyleşi yaptığı programda, birçok üniversitenin iletişim fakültesinde görev yapan akademisyenlerce yerel basın mensuplarına yönelik panel düzenlendi.

kizkalesi-medya-gunlerinde--(7).jpg

RADYO EXPRESS’E 3 ÖDÜL

Konya’da yayın yapan Radyo Express, yarışmaya damga vuran isimlerden oldu. Kızkalesi Medya Günleri yarışmasında Radyo Express’ten En İyi Erkek Sunucu ödülün Tümerkan Söğütlü aldı. Yarışmada En İyi Radyo Programı ise Radyo Express radyo programcısı Sibel Karaca’nın oldu. Türkçeyi En İyi Kullanan Radyo Programcısı kategorisinde de Duygucan Yüksel birinci oldu.

KONYA ADINA GURUR DUYUYORUZ

Radyo Express Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şafak yaptığı açıklama Konya adına 3 dalda ödül almanın gurur verici olduğunu söyledi. Şafak açıklamasında, “Radyoculuk son yıllarda hızla gelişen ve kendisini ortaya koyan bir meslektir. Bizde Radyo Express olarak üzerime düşeni en iyi şekilde yaparak dinleyicilerimize keyifli bir radyo dinleme fırsatı veriyoruz. Bu bağlamda Türkiye’de olan bazı yarışmalara katılıyoruz. Radyomuz gerçekten başarılı bulunuyor ve girdiği her kategoride başarılarla dönüyor” dedi.

kizkalesi-medya-gunlerinde--(8).jpg

EMEĞİMİZİN ÖDÜL ALMASI MUTLULUK VERİCİ

Türkçeyi En İyi Kullanan Radyo Programcısı kategorisinde birinci olan Duygucan Yüksel, yarışmadan birincilikle dönmenin gurur verici olduğunu söyledi. Yüksel, emeğin değer görüp ödül almasının gurur verdiğini dile getirerek, “Türkiye olarak zor dönemde bu ödülü hak etmek mutlu etti. Elindekini en iyi kullanan insan mutludur. Ben de bu yüzden mutluyum” dedi.

kizkalesi-medya-gunlerinde--(4).jpg

ZORU BAŞARDIK MUTLUYUZ

Yarışmada En İyi Erkek Sunucu ödülünü alan Tümerkan Söğütlü, yarışmadan önce zor olanı başaracaklarını söylediklerini ve buna inandıklarını dile getirdi. Yarışmada ödülü aldıktan sonra zoru başararak mutlu olduklarını ifade etti. 

kizkalesi-medya-gunlerinde--(6)-001.jpg

En İyi Radyo Programı ödülünün sahibi Sibel Karaca ise, “Ödülü radyo adına aldık ama biz orada Konya’yı temsil ettik. Bu açıdan hem şehrimiz hem de Radyo Express adına gururluyuz” dedi. Servet R. Çolak-Memleket

 

img_6240.jpg

img_6258.jpg

img_6277.jpg

img_6281.jpg