Kızılötesi termal kameralar çevresel korumaya yardımcı oluyor

Kızılötesi termal kameralar çevresel korumaya yardımcı oluyor

Kızılötesi termal görüntüleme ürünleri üreticisi Guide Sensmart, atık suyun deşarjını her zaman ve her yerde izleyebilen Hammer Serisi Intellignet Termal...

Kızılötesi termal görüntüleme ürünleri üreticisi Guide Sensmart, atık suyun deşarjını her zaman ve her yerde izleyebilen Hammer Serisi Intellignet Termal Kamera'yı piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Guide Sensmart kısa süre önce endüstriyel atık suyunun, kentsel kanalizasyonun, kırsal kanalizasyonun ve su ürünleri yetiştiriciliğinin atık suyunun deşarjını her zaman ve her yerde izleyebilen Hammer Serisi Intellignet Termal Kamera'yı piyasaya sürdü. Çevrimiçi kızılötesi termografi, deşarj durumunu günün 24 saati uzaktan ve insansız olarak izleyebilir ve otomatik erken uyarı sağlayabilir.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, endüstriyel ve tarımsal atık sularından kaynaklanan ve uzun süredir devam eden kirlilik sorunu, çevre yönetim sisteminin süregelen zor ve külfetli bir yönü olmuştur. Düzenlemenin zorluğu, drenaj çıkışındaki tahliye davranışının gözle görülmesinin mümkün olmamasından kaynaklanıyor. Kızılötesi termal kameraların varlığı bu sorunu çözebiliyor. Dahili kızılötesi detektör kullanılarak, atık sudaki görünmez kızılötesi radyasyon görünür bir termal resme dönüştürülür, bu da atık su yüzeyindeki ısı dağılımını yansıtır. Kızılötesi termal kameralar bu tür ihlalleri geceleri bile tespit edebiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.