Kızılcahamam'da takımların kampları başladı

Kızılcahamam'da takımların kampları başladı

Kızılcahamam'da sezon öncesi profesyonel liglerdeki yerli ve yabancı ekipler, ilçede kampa girdi

ANKARA (AA) - Profesyonel liglerde mücadele edecek yerli ve yabancı bazı takımlar, Kızılcahamam'da sezon hazırlık kampına başladı.
Kızılcahamam Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nahit Şahin, ilçedeki tesislerde hazırlıklarını sürdüren takımları ziyaret etti.
Türkiye'deki liglerde mücadele eden Samsunspor, Elazığspor, Giresunspor, Azerbeycan süper lig takımlarından İnterbakü ve iran'ın Gostares takımlarının kamplarına ziyaret gerçekleştiren Şahin, futbolculara baklava ikram ederek başarılar diledi.
İlçeye, mücadele edecekleri profesyonel lige hazırlık için Türkiye ve yurtdışından 25 takımın kamp yapmaya geleceği bildirildi. İlçe merkezindeki stadyumda çalışmalarını sürdüren Elazığspor teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, Nahit Şahin'e teşekkür etti.Temizkanoğlu, iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini belirterek, şunları söyledi:"Transfer yasağımız var ama kadromuz oturmuş durumda. Transfer yapamamak dezavantaj, ama geçen seneden birbirini tanıyan ve tamamlayan bir ekibe sahibiz. Altyapıdan aldığımız gençler ve eski kadromuzla çalışıyoruz. Her futbolcu bu süreçte performansını yüzde yüz değil yüzde bin artırmak zorunda. Burada gençlerin kendisini biraz daha iyi göstermesi gerekiyor. "
Samsunspor teknik direktörü Engin Korukır ise 2 etap halinde 22 gün Kızılcahamam'da kamp yapacaklarını belirterek, "Eksiğimiz de transfer yasağımız da olsa kulübün adına yakışır şekilde ligde olmak için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :