Kızılay Suşehri'ne anaokulu yapıyor

Kızılay Suşehri'ne anaokulu yapıyor

SİVAS (AA) - Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı tarafından, "81 İlde 81 Anaokulu" Projesi kapsamında Suşehri ilçesine yapılacak anaokulunun...

SİVAS (AA) - Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı tarafından, "81 İlde 81 Anaokulu" Projesi kapsamında Suşehri ilçesine yapılacak anaokulunun inşaat çalışmalarına başlandı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ın himayesinde, Türk Kızılayı İstanbul Şubesince hayata geçirilen "81 İlde 81 Anaokulu Projesi" kapsamında Suşehri ilçesi Yalnızbağlar Mahallesi İbni Sina Caddesi üzerine anaokulu yapılıyor.

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, yaptığı açıklamada, Kızılay Derneği İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini bir süre önce ilçede konuk ettiklerini söyledi.

İlçeye anaokulu yapılması yönünde talepleri olduğunu anımsatan Yüksel, "Kendileri de bu konuya sıcak baktılar. Bizlere bu yönde bir projelerinin olduğunu söylediler. Geçtiğimiz günlerde temelini attığımız anaokulumuzun inşaatına başlanıyor." dedi.

İnşaatın 45 gün içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini aktaran Yüksel, ilçenin ihtiyacı olan anaokulunun Suşehri'ne kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Suşehri Kızılay Şube Başkanı İsa Şahin ise ilçeye kazandırılan Kızılay Anaokulunun yapılmasında Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’in de büyük emekleri olduğunu ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler