Kızılay Konya 40 bin ücretsiz Ramazan Pidesi dağıttı

Kızılay Konya 40 bin ücretsiz Ramazan Pidesi dağıttı

Türk Kızılay Konya İl Şube Başkanlığı Ramazan ayı yardımlarını, Ramazan ayının ilk gününden itibaren ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Kızılay Konya İl Şube Başkanlığı'nda İl Başkanı Hüseyin Üzülmez ve yönetim kurulu üyeleri ile yapılan toplantıda Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılacak yardımların planlaması yapıldı.

Bu kapsamda Kızılay Konya İl Şube, Karatay, Meram Şube personelleri ile birlikte, Kızılay Konya Kadın Kolları Teşkilatı ve Genç Kızılay İl Teşkilatı olarak Ramazan'ın ilk günlerinde ihtiyaç sahiplerinin bulunduğu mahallelerde ramazan pidesi dağıtımı yapıldı.

Büyükşehirlerde uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeni ile Ramazan ayının ilk günlerinde, sokağa çıkamayan vatandaşlara ve ihtiyaç sahiplerine Konya merkez ilçelerinde ki bütün mahallelerde toplamda 40 bin ramazan pidesi, Kızılay personelleri tarafından bizzat evlere ulaştırılmak suretiyle dağıtımı gerçekleştirildi.

Yapılan yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Kızılay İl Başkanı Hüseyin Üzülmez "Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeni ile zorlu bir süreçten geçiyoruz. Milletimizin, bu süreci en kısa sürede geride bırakması arzusundayız. Bütün teşkilatlarımızla Ramazan ayı boyunca da Türk Milleti'nin ve Konya halkının yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Etiketler :