Kıyafet değiştirip İstanbul'a giden Kastamonu Ölçer Apartmanı’nın müteahhidi Mehmet Ölçer'in sorgusu sürüyor

Kıyafet değiştirip İstanbul'a giden Kastamonu Ölçer Apartmanı’nın müteahhidi Mehmet Ölçer'in sorgusu sürüyor

Kastamonu'da selde çöken Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi gözaltına alınarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Kastamonu'da selde çöken Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi gözaltına alınarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Kastamonu'da yaşanan sel felaketinde çöken Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi Mehmet Ö. için gözaltı kararı çıkartıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğine bağlı ekipler, gözaltı kararının ardından Mehmet Ö.'nün Sarıyer'de bulunan evine gitti. Ekipler, Mehmet Ö.'nün önceki gün Sarıyer'deki adresinden ayrıldığını öğrendi.

KIYAFETLERİNİ DEĞİŞTİRİP TAKSİ İLE ESENYURT'A GİTMİŞ

Asayiş Şube Aranan Şahıslar Büro Amirliği dedektifleri, bölgedeki kameraları inceledi ve şahsın bir akrabasının Kağıthane'deki ofisine gittiğini tespit etti. Polis, ofise geldiğinde Mehmet Ö.'nün orada olmadığını gördü. Bunun üzerine ofis çevresindeki güvenlik kamerası görüntüleri incelendi ve Mehmet Ö.'nün bir ticari taksiye bindiği belirlendi. Ticari taksi sürücünü bulan polis, Mehmet Ö.'nün Esenyurt'a gittiğini öğrendi. Öte yandan şahısın tanınmamak için sık sık kıyafet değiştirdiği de tespit edildi.

İZİNİ KAYBETTİRMEK İSTEDİ

Ekiplerce güvenlik kameraları incelendiğinde, Mehmet Ö.'nün Esenyurt'ta taksiden indikten sonra etrafta dolaştığı, izini kaybettirmeye çalıştığı, son olarak binaların yoğun olduğu bir bölgeye girdiği görüldü.

POLİSE KAPIYI ÇALDI MEHMET Ö. AÇTI

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, binaların bulunduğu bölgedeki evleri tek tek dolaştı. Ekiplerin son olarak çaldıkları dairenin kapısını müteahhit Mehmet Ö. açtı. Mehmet Ö. Aranan Şahıslar Büro Amirliğine bağlı ekiplerce gözaltına alınarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Müteahhit Mehmet Ö.'nün Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kastamonu'ya sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.