"Kitabımla Geziyorum" Projesi

"Kitabımla Geziyorum" Projesi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da "Kitabımla Geziyorum" Projesi kapsamında öğrenciler farklı mekanlarda kitap okuma etkinliği gerçekleştiriyor.Orgenaral İsmail...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da "Kitabımla Geziyorum" Projesi kapsamında öğrenciler farklı mekanlarda kitap okuma etkinliği gerçekleştiriyor.

Orgenaral İsmail Hakkı Karadayı İlkokulu tarafından başlatılan proje ile öğrencilerin düşünme, inceleme ve hitap becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Proje koordinatörü Aygün Şener, yaptığı açıklamada, etkinliği anasınıfı öğrencileriyle farklı mekanlarda yaptıklarını söyledi.

Ziyaret ettikleri kurumlarda okuma saatleri oluşturulmaya çalıştıklarını anlatan Şener, şunları kaydetti:

"Ziyaret ettiğimiz kurumların kurum kültürlerine okuma saatleri koyma, bu etkinlikten sonra çalışanlarımız ve tüm halkımızın günün belli saatlerinde kitap okuma etkinliğine devam etmeleri gibi bir hedef belirlemiş bulunmaktayız. Kurum müdürleri ve çalışanları ile kitap okuyarak, öğrencilere örnek olmaları ve farkındalık yaratmaları hususunda katkı sağlamalarına öncülük etmekteyiz."

Proje kapsamında ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde kitap okuduklarını anlatan Şener, Çankırı Belediyesi ve Çankırı Devlet Hastanesi'nde de kitap okuduklarını dile getirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :